milios17
Καλώς ήρθατε στο milios17.com Περιηγηθείτε στις συζητήσεις και διαβάστε όλα τα μηνύματα. Αν θέλετε να συμμετάσχετε και εσείς εγγραφείτε τώρα!

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

milios17
Καλώς ήρθατε στο milios17.com Περιηγηθείτε στις συζητήσεις και διαβάστε όλα τα μηνύματα. Αν θέλετε να συμμετάσχετε και εσείς εγγραφείτε τώρα!
milios17
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Πήγαινε κάτω
milios17
milios17
Admin
Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 4423
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2012
Τόπος Τόπος : ink
https://newz-spot.blogspot.com/

Γαρίδες γιουβέτσι Empty Γαρίδες γιουβέτσι

Κυρ 7 Απρ 2013 - 22:49
Γαρίδες γιουβέτσι Giouvetsi

Υλικά

Για 4-6 άτομα

1 κιλό γαρίδες
3 μικρές ντομάτες
3 μικρές κόκκινες πιπεριές
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
½ κουταλιά του γλυκού αλάτι
½ κουταλιά του γλυκού πιπέρι



Εκτέλεση

Ξεπλένετε καλά τις γαρίδες και αφαιρείτε το κέλυφος, το κεφάλι και τις ουρές τους. Βγάζετε με κοφτερό μαχαιράκι το μαύρο νευράκι που θα βρείτε στη ράχη τους και ρίχνετε αλάτι.
Ζεσταίνετε το λάδι σε κατσαρόλα και τηγανίζετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο για 4-5 λεπτά, να μαλακώσουν.

Βγάζετε με μια σπάτουλα και ρίχνετε τις γαρίδες στην κατσαρόλα. Ξεφλουδίζετε τις ντομάτες και τις κόβετε σε κομματάκια. Το ίδιο κάνετε και με τις πιπεριές.
Αδειάζετε τις ντομάτες και τις πιπεριές στις γαρίδες και πασπαλίζετε με λίγο πιπέρι. Ανακατεύετε και αδειάζετε σε πήλινο σκεύος.

Σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο και ψήνετε στους 200 βαθμούς για 15- 20 λεπτά. Σερβίρετε ζεστές ή σε θερμοκρασία δωματίου.



sidagi.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης