milios17
Καλώς ήρθατε στο milios17.com Περιηγηθείτε στις συζητήσεις και διαβάστε όλα τα μηνύματα. Αν θέλετε να συμμετάσχετε και εσείς εγγραφείτε τώρα!

Εγγραφείτε στο φόρουμ, είναι εύκολο και γρήγορο

milios17
Καλώς ήρθατε στο milios17.com Περιηγηθείτε στις συζητήσεις και διαβάστε όλα τα μηνύματα. Αν θέλετε να συμμετάσχετε και εσείς εγγραφείτε τώρα!
milios17
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.

Πήγαινε κάτω
milios17
milios17
Admin
Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 4423
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2012
Τόπος Τόπος : ink
https://newz-spot.blogspot.com/

Lemon bars Empty Lemon bars

Κυρ 7 Απρ 2013 - 22:52
Lemon bars 16_10

Υλικά

Για 4-6 άτομα

1 κούπα βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1/2 κούπα κρυσταλλική ζάχαρη
2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
4 αυγά
1 1/2 κούπα κρυσταλλική ζάχαρη
1/4 κούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Από 2 λεμόνια τον χυμό τους



Εκτέλεση

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 175 º C.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε με το ηλεκτρικό μίξερ το μαλακό βούτυρο μαζί με τις 2 κούπες αλεύρι, τη ½ κούπα ζάχαρη μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Στη συνέχεια ρίχνετε το μείγμα σε ταψί διαστάσεων 35 x 25 εκ αφού το βουτυρώστε πρώτα και το πατικώνετε με τα χέρια σας μέχρι το μείγμα να εξαπλωθεί σε όλη την επιφάνεια του ταψιού.

Στη συνέχεια ψήστε τη βάση για 15 με 20 λεπτά μέχρι να πάρει ένα απαλό χρυσό χρώμα.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε με μια κουτάλα την υπόλοιπη 1 / ½ κούπα ζάχαρη και το ¼ κούπας αλεύρι, τα 4 αυγά μαζί με τον χυμό λεμονιών και ανακατεύετε με το σύρμα μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Έπειτα ρίχνετε το μείγμα πάνω από τη βάση και ψήνετε στο φούρνο για 20 λεπτά. Στο τέλος αφήνετε να κρυώσει καλά και κόβετε σε μεγάλα κομμάτια.


sidagi.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης